The Sofar Cavin L'S

How Many Licks Does It Take To Get To The Center Of An Cejzlar?

Börja hösten med något kul

Nu när hösten närmar sig med stormsteg så är det kanske dags att göra något kul med personalen? Ja det är kanske dags för en rolig kick off att börja nya jobb året med. Ja det är verkligen kul att hitta på något när ålål kommer tillbaka från semestern, då blir alla lite mer peppade och tycker att det känna lite roligare att börja jobba efter semestern. 
Det är ju många som har lite jobb ångest för att börja jobba efter semestern. Och för att råda lite bot på det så kan en härlig kick off hjälpa till så att det känna lite roligare.

Vad ska man då hitta på?

Ja det finns ju verkligen så otroligt mycket att vänja bland. Det beror ju lite på vilka det är som jobbar på företaget, vart i Sverige man är och vad man tycker är roligt och viken budget som man har.
Ja det kan vara allt från att grilla ihop till att åka iväg på en weekend tillsammmans, ja det finns så mycket man kan hitta på. Man kan spela femkamp eller så kan man göra någon rolig aktivitet som att rida ihop eller åka och bowla. Ja det kan verkligen vara vad som helst, kolla med personalen och ge några förslag och se vad dom flesta skulle tycka vara roligt att göra. 
Det finns många företag som gör det och jag kan tänka mig att smarter marketing också gör det . Ja man kan ju fråga sina vänner vad dimhar gjort på deras företag, på så sätt kan man få lite fler idéer om vad man kan hitta på för något skoj som blir uppskattat av alla på jobbet och som bidrar med lite gemenskap och glädje. Så varför inte börja titta lite på det nu innan september är här. Ja det lian nog bli väldigt populärt.