The Sofar Cavin L'S

How Many Licks Does It Take To Get To The Center Of An Cejzlar?

Så otroligt skönt

Något som jag verkligen älskar är att få massage, det är så avkopplande och så skönt och något som jag verkligen  vill ha typ jämt.
Det finns många ställen som man kan gå till och det är ju super skönt och avkopplande och det är en väldigt bra present att ge till andra som man känner behöver ha lite avkoppling. Någon som har stressat mycket och som har svårt att unna sig något själv.

Bra att ge bort 

Ja det är alltid kul att hitta bra presenter som man kan ge bort till andra som man vet att dom tycker om. Och något som jag blir väldigt tacksam över är att få en massage eller en ansiktsbehandling eller liknande som jag har svårt att unna mig själv. Ja då är det verkligen skönt att få det i present av någon och då måste man ju använda sig av den presenten och det är ju toppen.

Så det är något som jag tycker om att ge bort till andra och det är något som många blir glada över att få.
Så det är ett tips till någon som vill ha det  och vill man ha tips på något ställe så kan man prova massage sollentuna som ska vara bra så det är ett till tips.

Ja om jag var rik då skulle jag ta en massage varje dag eller varannan dag i alla fall. Min favorit är hand och fotmassage, det är så otroligt skönt tycker jag. Jag har tur som har en sån snäll man som varje vecka ger mig massage och det är jag tacksam för. Så det är något som jag är väldigt tacksam för. 
Så det är något som man kan ge till sin partner om man vill vara lite extra snäll att ge varandra lite massage och ta hand om varandra på det sättet.